Facebook'ta Popüler Olmak İçin Neler Yapılmalı ?


Kısa ve öz olun, Sürekli bunalım halinde olmayın inanki arkadaşlarınızı bunaltırsınız. Bir araştırmaya göre Facebook Paylaşımların en iyi sonuçlar ortamalama 80 karakterlik cümlelerdir.

Sizi Takip eden veya Arkadaşınız olan kişilerle iletişim halinde bulunun, arkadaşlarınızın hoşuna gideceği şeyler paylaşmaya özen gösterin bir süre sonra bir bakmısınız ki paylaşımlarınız dört gözle bekleyen arkadaşlarınızı çoğalıyor

Zamanlamayı iyi düşünmeniz lazım sınavların yoğun olduğunu veya herkesin meşgul olduğu zamanlar paylaşımda bulunursanız o güzel ve popi olmanız yarayan paylaşımları pek değeri olmaz zamanla için yine bir araştırmalara göre hafta sonu sabahları paylaşmanın daha çok kişiye ulaşacağı yönünde .Tabi şu noktayıda unutmamak  lazım Hedef kitleniz nedir?

Paylaşımlarınız için herkesi düşünmenizde fayda mobil girenler için eğer resimlerde yazı varsa yorum kısmında belirtmekte fayda var.

Görselleriniz çok dikkat çekici olmalıdır, insanlar dikkat çekmediği hiçbir şeyi tıklamazlar, onları ilgisi çekecek şeyleri mutlaka keşvetmeniz gerekir ayrıca  resimlerin  telif hakkı yasalarını ihlal etmemeye ekstra özen göstermelisiniz.

Her zaman iyimser davranmaya özen gösterin kimse sizin aşk acısı çekmiş bir şair olmanızı beklemiyor,insanları bilgilendirecek şeyler paylaşmanızda yarar olucaktır çünkü insanlar yeni şeyler öğrenmeye her zaman açıktır bir bunun yanın onların hoşuna gidecek komik yazılar resimler paylaşmınız onların gözünde sizi prens veya prenses yapabilir

En son olarakta sabırlı , gözlemci olun deneyimlerinizden dersler çıkarırsanız eninde sonunda zafere ulaşacaksınız

2 yorum :

Yorum Gönder

KÜFÜR KESİNLİKLE YASAKTIR
-----------------------------------------------------------------
Not: Google hesabınız mevcut değilse Adı/URL veya Anonim konumunda yorum yapabilirsiniz.