Facebook Rooms Nedir ? Nasıl Kullanılır ?




Bir süre önce Facebook harika bir uygulama yayınladı. Kullanıma sunulan bu ugulamanın adı Rooms. Rooms isimli uygulama ile insanların sohbet alanları genişleyecek. Kısa bir zaman önce çıkan habere göre, kullanıcılardan gelen şikayetleri değerlendiren Facebook, isimsiz olarak Facebook kullanılması konusunda çalışma başlatmıştı. Facebook için herhangi bir şey yapamasa da, insanların bağımsız sohbet edebilme ihtiyaçlarını karşılamak için girişimde bulunan Facebook'un çalışmaları sonuç verdi.

Rooms isimli uygulama şimdilik IOS sürümüyle yayınlandı. En kısa zaman içinde Android sürümünün de yayınlanması bekleniyor. Web sürümü ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Ama web sürümü de yayınlandığı zaman çok popüler olacağına inanıyoruz.

Rooms uygulamasında istediğiniz bir isimle, herhangi bir konu üzerine bir sohbet odası açabiliyorsunuz. Kuralları sadece oda sahibi belirliyor. İstediğiniz gibi istediğiniz sohbeti edebiliyorsunuz. Her oda için farklı isimler kullanabiliyorsunuz. Ülkemizde sevilecek ve oldukça fazla kullanılacağını düşündüğümüz uygulamanın Android sürümünü sabırsızlıkla bekliyoruz.

0 yorum :

Yorum Gönder

KÜFÜR KESİNLİKLE YASAKTIR
-----------------------------------------------------------------
Not: Google hesabınız mevcut değilse Adı/URL veya Anonim konumunda yorum yapabilirsiniz.